Vándortábor előzetes

XXIII. EKE Vándortábor 2014.
Július 29 – augusztus 3


Táborhelyszín:

Aranyosszék, Kövend (Plăieşti) falu, ami közigazgatásilag Várfalva (Moldoveneşti) községhez tartozik. GPS-koordinátái: N46 30.069 E23 42.568.

A táborhely a faluközponttól 200 méterre, a falu szélén található futballpálya területén és környékén lesz felépítve. A teljes terület 4,5 ha, ebből 3,0 ha sátorhely, de szálláslehetőségeket a falubeliek saját házaikban is biztosítanak, illetve panziók is találhatók a környéken.

A focipálya területére tilos lesz autóval behajtani, a kocsiknak a pálya peremén biztosítunk parkolási lehetőséget. Ezen kívül a polgármesteri hivatal pozitív hozzáállásának köszönhetően van még több mint 2 hektár hely a pálya közvetlen szomszédságában, ahol biztosítani tudjuk a sátorozást, és a járművek (buszok, autók stb.) parkolási lehetőségét is.


Megközelítési lehetőségek:

a. Torda központi körforgalmi csomópontjától, DN1, E81 műútra, Gyulafehérvár (Alba Iulia) irányába, 6 km megtétele után egy újabb körforgalmi pontnál első letérőnél jobbra újonnan kialakított aszfaltos úton Bágyon ( Badeni ) faluig, innen 5 km. Kövend (Plăieşti) falu.

b. Marosvásárhely irányából, az A3 autópályáról a Tordai kijáratnál letérni Gyulafehérvár (Alba Iulia) felé, DN1, E81 műúton, kb. 2 km utáni körforgalmi pontnál első letérőnél jobbra újonnan kialakitott aszfaltos úton Bágyon (Badeni) faluig, innen 5 km. Kövend (Plăieşti) falu.

c. Magyarországról jövet, Gyaluig a DN1 műúton, itt felhajtani az A3 autópályára, a Tordai (Turda) kijáratnál letérni Gyulafehérvár (Alba Iulia) felé, DN1, E81 műúton, kb. 2 km utáni körforgalmi pontnál első letérőnél jobbra újonnan kialakított aszfaltos úton Bágyon (Badeni) faluig, innen 5 km. Kövend (Plăieşti) falu.A szervezőbizottság:

    • Táborparancsnok: Tordai Jenő, tel.: +40740477571, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Táborparancsnok helyettes: Istvánffy Attila , tel.: +40730077423, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Táborfelelős: Nagy István, tel.: +40728927699, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Túrafelelős: Pálfi Miklós, tel.: +40723229886, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Médiafelelős: Lukács József, tel.: +40740166293, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Információs iroda: Bálint Tünde, tel.: +40744567088, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    • Titkárság-könyvelőség: Csép Leylla, tel.: +40744315910, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Bármilyen kérdést, észrevételt vagy tanácsot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk.

 

FONTOS TUDNIVALÓK ITT!

Ez a weboldal sütiket használ. Bizonyos sütikre a webhely megfelelő működése érdekében van szükség és ezeket nem lehet megtagadni, ha erre a honlapra kíván ellátogatni.