Kedves túrázó, természetjáró !!!

Szeretettel hírdetjük, és ezen alkalommal meghívunk, hogy szeptember 23-án részt vegyél a tordai EKE által szervezett már hagyományos teljesítménytúránkon. A kedves túratársunk- Székely Zsiga emlékére, immár 4-ik alkalommal meghirdetjük a

Bedellő – Székelykő Teljesítménytúrát.

 

A túrák a következő módon vannak felosztva:

  1. 35 km-es gyalogos, Szolcsva – Bedellő – Torockószentgyörgy – Székelykő – Csegez útvonal. A túra 8-kor indul a szolcsvai lengőhídtól.
  2. 20 km-es gyalogos, Szolcsva – Bedellő – Torockószentgyörgy útvonal. A túra 8-kor indul a szolcsvai lengőhídtól.
  3. 15 km-es gyalogos, Torockószentgyörgy – Székelykő – Csegez útvonal. A túra 11-kor indul a torockószentgyörgyi kultúrháztól.
  4. 53 km-es kerékpáros körtúra, makadám – erdeiút – aszfalt – makadám jellemzőkkel. Az útvonal Csegez – Székelyhidas – Oláhrákos – Nyírmező – Torockószentgyörgy – Torockó – Borrév – Várfalva – Csegez útvonalon. A kerékpárostúra 9-kor indul a csegezi toronylábtól.

A rendezvény további fontosabb információi:

·        A résztvevőknek Kolozsvárról is biztosítjuk  a szállítást buszokkal, oda-vissza. Kolozsvárról az indulás reggel 6-kor lesz a Széchenyi-térről (Flip volt üzlethely, Fany buszmegálló), a szállítási költség 15 lej -fő

 ·        Tordáról is indítunk buszt reggel 7-kor a Dana vendéglő-cukrászda elöl, a szállítási költség 10 lej-fő.

 ·        Minden résztvevőt visszaszállítunk e két városba Csegezről este- a vacsora elfogyasztása után.

 ·        Idén is, a résztvevők megkapják a szokásos túrafüzetet, kis meglepi ajándékot, és a túra befejezése után a meleg ételt és a finom pohár bort.

 ·        Minden túrára a résztvételi díj 15 lej, ez tartalmazza a túrafüzetet és a finom estebédet.

 ·        10 éves korig ingyenes a résztvétel (csak szülő kíséretében)

 ·        14 éves korig csakis szülő társaságában vehet részt a túrában.

 ·        Kérjük az érdekelteket, hogy regisztráljanak az interneten a www.eketorda.ro honlapon, ezzel könnyítvén a szervezők munkáját.

 ·        Bármilyen további információt a szervezőktől lehet kérni

 

*****************************************************

Nagy Zoltán, Tel.: +4 0740 060749, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tordai Jenő, Tel.: +4 0740 477 571, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

*****************************************************

 

A kerékpáros túrán résztvevők saját eszközökkel kell felszállítsák a bicikliket Csegez (Pietroasa) faluba (koordináták:  46°27'44.77"N   23°38'2.32"E)  ahol parkolási lehetőség biztosítva van.

 

 *****************************************************

Feliratkozás online itt.

*****************************************************

Túrafüzet itt.

*****************************************************

 

Ez a weboldal sütiket használ. Bizonyos sütikre a webhely megfelelő működése érdekében van szükség és ezeket nem lehet megtagadni, ha erre a honlapra kíván ellátogatni.