Nőnapi - családi túra

Kedves túratársak,

Szeretettel meghívunk a szokásos Nőnapi, illetve családi túránkra. A rendezvényre március 7-8. hétvégén kerül sor a Tordai EKE csegezi házánál, illetve a túra vasárnap a Székelykő vagy a hidasi kőbánya irányában lesz. Az időjárás függvényében a program módósulhat.

Megkérünk minden érdeklődőt jelentkezzen Sipos Árpádnál március 4-ig.

Szeretettel várunk!

 * * *

Amint hírdetve volt, megtartottuk a Nőnapot Csegezben. Ezen 26-on vettek részt, ebből 10 hölgy, 4 gyerek és egy tucat férfi. Déltől kezdtünk gyülekezni és a közös estebéd után a hölgyek egy kis műsort, meg köszöntőt hallhattak, illetve a közösen megvásárolt csokrokat, képeslapot és ajándékot, sorhúzással osztottuk ki. Vagyis a férfiak rendre kihúzták egy hölgy nevét a csomóból és annak adták az ajándék csomagot. Az ide tartozó kis ajándék veder egy vicces gyűjtemény a hozzá tartozó "felhasználási utasítással". A hölgyek örömmel és mosollyal fogadták az ajándékot, és a nevetés sem maradt el a humoros köszöntő során. 


 

Az ajándékozást az elmúlt évek alatt készült fotók mustrálása követte és a hozzájuk tartó emlékek felidézése.

 

Hogy a gyerekek ne unatkozzanak tábortűzet gyűjthattak, persze felügyelet alatt. Lentről felnőtt, fenntről a mókus leste, hogy mi történik a tűzhely körül.

 

A nőnap bulival folytatódott este későig. A tervezett vasárnapi túra sajnos az hátrányos időjárás miatt elmaradt, így legtöbben még szombat este hazamentek, csak haton maradtak Csegezben vasárnap reggelre. Egy kis sétát tettünk a faluban csepergő esőben, de így is mókussal, ritka madarakkal és őzekkel találkoztunk, majd rendet tettünk a házban és mi is elbúcsúztunk.

Ez a weboldal sütiket használ. Bizonyos sütikre a webhely megfelelő működése érdekében van szükség és ezeket nem lehet megtagadni, ha erre a honlapra kíván ellátogatni.